Archive for January, 2003

Wednesday, January 22nd, 2003

I dag har vi haft mødregruppe. Det er bare det bedste synes både Asta og jeg. Det er sjovt nu hvor børnene også har interesse for hinanden.

Endnu en gang erdet lige et par badebilleder vi har taget. Hun er da dejlig….ikk???????

Her øver Allan og Asta sig i at flyve inden vi drager ” sydpå” .

Om formiddagen eller skal vi sige til middag sover Hubbi på altanen. I går nåede jeg ikke at putte hende inden hun sov.

Vores lille model…i design Nanna

Sunday, January 19th, 2003

Jeg ved godt at I går forgæves tit her på hjemmesiden men det skyldes altså at vi ingen blitz har (og heller ikke skal have). Det bedste sted at tage billeder er udendørs eller på badeværelset. Jeg har fået nogle billeder fra mødregruppen som Lotte har taget.Det er Oscar,Viggo,Viktor og vores Asta.

Asta er blevet vejet og målt hun er en stor pige på 7200 gram og 67 cm.

Vores mareridtsnætter er ovre…gudskelov!!! Nu sover hun som før. Jeg tror hun var sulten. Vi laver majsmelsgrød til hende. Hun har både fået banan og æblemos i grøden.
Indtil videre får hun et måltid om dagen og det passer mig fint at amme hende resten af tiden.

Her leger Oscar og Asta med Viktors legetøj. Det larmede men ungerne var meget imponeret.

Tuesday, January 7th, 2003

Så har vi haft sundhedsplejerske og det var tiltrængt. Huha nogle nætter vi har. Asta sover en halvtime af gangen og skal enten ammes eller bare trøstes. Sundhedsplejersken mente at hun var sulten og det gav vi hende ret i. Så Asta er begyndt at få grød!!! Rismelsgrød… det smager dejligt synes hun. Godt det ikke er faren der skal spise det.

Sådan ser jeg ud efter en nat uden søvn!!!!

Lidt Asta billeder.

Wednesday, January 1st, 2003

Så blev det 2003. Godt nytår til alle. Vi var hjemme og hyggede os med god mad og fjernsyn. Asta sov fra fyrværkeriet og det var heldigt. Det var en krigszone ude på altanen. Her er Asta i hendes nytårsdress!! Man tror hun smiler men faktisk er det hendes ske som fylder så meget.


Vi har jo talt om hvem Asta ligner og jeg må bøje mig….ja hun ligner Allan. Her er Allan og Helle i de glade 70´ere… døm selv!!!