Archive for April, 2003

Monday, April 28th, 2003

Her er et par madbilleder, da det er en af hendes yndlings beskæftigelser.
Grød med skovbær..mums…og så lige på hovedet i bad bagefter
.

Asta spiser selv brød..næsten uden at svine.

Morfar sendte en hund i et påskeæg foruden en masse guf og tun i tomat!!!!

….og så lige et med mor på!!!

Tuesday, April 22nd, 2003

Påsken er forbi….øv ja, jeg har jo stadig fri men ingen der kan nyde solen med mig. Allan har travlt med opgaver så ham ser vi ikke så meget.
Vi har været i Tørresø i sommerhus lige ved vandet. Det har været hyggeligt og dejligt at se Allans familie.

Helle og jeg med de små.

Asta og Casper blev bedstevenner. Han var vildt spændende. Vi måtte fjerne alt på bordet, så de kunne se hinanden mens vi spiste.

Der var boblebad i sommerhuset. Her er det Allan, Asta og Casper der leger.

Vi boede 30 meter fra stranden. Desværre blæste der ret kraftigt, så det blev kun til et par korte ture for Asta. Hun nød det og lavede pruttelyde med munden.

Vi fik kaffe på terassen og fejrede farmors fødselsdag.

Asta har været en engel i ferien, men fra vi vågnede i morges og resten af dagen har hun været pylret.Vi har været i gården og slikke sol. Hun har også fået nyt legetæppe. Allan synes det er grimt…det er bare lidt tøset!!!!

Thursday, April 10th, 2003

På trods af snot og host fejler humøret ingenting.

…..charmetrold!!!!!!!!!!

Saturday, April 5th, 2003

Det dejlige forår er endelig kommet. I torsdags skulle vi lige holde Asta kørende inden aftensmad, så vi gik en tur i gården. Det var en oplevelse for os alle….nok mest for Asta!!!

Sådan en gyngehest er da alletiders opfindelse..

En kort gyngetur med mig….

” Hvad er det nu for nogle fine dimser… mon de kan spises??”

Vi var i legestue i torsdags. Det var rigtig sjovt for os begge. Masser af lækkert legetøj til Asta og forældre til mor.
Her er der lige musik, dans og sang i vindueskarmen.Bemærk hårdutten…yeps hendes hår er nu så ” langt” , at den kan sættes fast.

Tuesday, April 1st, 2003

Det er ikke fordi vi ikke tager billeder af Asta, at jeg er så langsom til at opdatere siden!!!!
Vi har haft besøg af Diana og Anders i weekenden. Vi gik en tur på strøget og Langelinie. Vi spiste frokost i Amaliehaven, vejret var super.

Far og Asta i Nyhavn.

Asta har været syg de sidste par dage. Vi tror, det er tænder( det har jeg troet de sidste 2 måneder!). Her er hun faldet i søvn på Allan. Det er hårdt at have feber.

I dag har hun det bedre, selvom hun er lidt hængeagtig. Desværre spiser hun ingenting, hun vil kun ammes eller have rugbrød med leverpostej. Det er godt, at hun har lidt på sidebenene.

Asta hjælper mor i køkkenet….eller rettere far!!!

Asta og Magnus til demonstration på rådhuspladsen. De vil have flere institutionspladser!!!! Asta sov nu det meste af tiden.