Archive for November, 2003

Monday, November 24th, 2003

Asta er blevet helt tosset med at tegne, så nu passer vi på at der ikke ligger blyanter eller kuglepinde nogen steder. Hun er nemlig ligeglad med hvad hun tegner på!!!
Her er det helt kontrolleret…….

Asta er vildt glad for nøgler og tror at sikkerhedslåsen er lavet så børn kan nå et nøglehul!!!!

I lørdags var Allan til julefrokost så vi inviterede Magnus og Line op til hygge og meget guf!!!
Asta gylpede af ren begejstring:0)

Endnu et billede af en snurretur i kontorstolen.

Det her billede er bare så sjovt at det fortjener en plads på hjemmesiden!

Monday, November 17th, 2003

Uhmm en dejlig weekend. Jeg var til pigejulefrokost….hvilken fest. Der blev taget gode billeder, men dem har jeg lovet ikke at sætte på siden!!!!
Allan og Asta hyggede og så MGP.

Her er et billede til dig, Lis(Thomas´mor), jeg tænkte at det også kunne få dit hjerte til at smelte!!!! De er søde og begge meget nedringede.

Her er Allans plads, synes han selv!!!

Asta er en rigtig pyntepige.Det synes jeg er vildt , hun er alligevel kun 14 mdr. og elsker hårdutter, armbånd og prinsessekjoler. Da jeg hentede hende i dag var hun iført den vildeste lyserøde kjole og hun førte sig frem!!Så da vi kom hjem fortsatte legen i strutskørt og div. pynteting.

Thursday, November 13th, 2003

Vi har taget forskud på Allan forsøgsbelønning og har købt nyt kamera. Det er fedt endelig, at kunne tage gode og klare billeder.
Her kommer lige lidt smagsprøver.

Vi får rester fra Mortens aftens, som vi fejrede med Jes og Anne. Der var and, brune og hvide kartofler og hjemmelavet rødkål. Mmmmums;0)

” Sådan tager man elefanthue på”
Trin1: tag godt fat om huen og placer den på hovedet!

Trin 2: træk hårdt i huen, indtil du kan mærke den bevæger sig!

Trin 3: Husk at tjekke om den vender rigtigt inden du starter!!!!!!

Et dejligt klart og tydeligt billede af Bølle.

Asta er vildt god til at samle legoklodser. Når hun har sat 3 sammen så klapper hun!!Hmm hvor har hun mon lært det?????

Efter en nem dag henholdsvis i vuggestue og på studie er det dejligt med lidt kærtegn til eftermiddagskaffen.

Allan er blevet smittet af Asta, så nu er det hans tur til at ligge i sengen. et par panodiller gør dog underværker. Her leger far og datter : ” Hvor er ….navlen?” . Hun kan fortælle øre, øjne, næse, hår og navle.

Sygdoms- ugen

Saturday, November 8th, 2003

Sikken en uge. Det har stået i sygdommens tegn. Asta har haft influenza, og det har ikke været sjovt for nogen af os!!!
Aldrig har hun været så slatten, men 40.6 i feber er altså også meget. Vi havde vagtlæge søndag nat, men han kunne intet gøre.

Asta er faldet i søvn under Hubertusjagten i søndags…jeg smiler men jeg ved heller ikke hvilken helvedes uge vi skal igennem.

Det har været rigtig hårdt for Asta, hun har været meget udmattet. De første dage gik hun slet ikke. Her er hun i gang med legesagerne, men det er også for hårdt.

Anne, vores kære næsten nabo, har virkelig sørget godt for os. Mandag kom hun med aftensmad, onsdag med mange kager og i går fredag fik vi løgtærte og roastbeef fra hendes arbejde!!! Det har været dejligt at vi ikke skulle koncentrere os om maden, da det meste af dagen er blevet tilbragt i sengen eller på sofaen.

Nu er Bølle rask, men ikke helt sig selv. Hun bliver nemt sur og ked af det. I dag sov hun til klokken 10.30 så hun er ved at indhente det forsømte.