Archive for December, 2003

Sunday, December 21st, 2003

Gave-regnen er allerede startet. I onsdags fik Asta bla. julegave af Thomas. Et kæmpe tigerdyr, som kan bruges som scooter og gyngehest. Den har gjort lykke. Når man trykker på ørerne spiller den en sang.

Bare lige et fjollet badebillede, hun har ret langt hår efterhånden.

Asta og mor dyrker lige lidt gymnastik………not!!!

I dag da vi hørte rigtig høj musik, begyndte Asta at spille luftguitar. Det er supercool. Hun så Allan gå amok i køkkenet i går og har kopieret hans bevægelser.

Da jeg ikke ved om der bliver lavet mere på hjemmesiden inden jul, bliver det sidste billede et der egentlig var tiltænkt julekort. Glædelig Jul til alle fra os.

Sunday, December 21st, 2003

Jubiiiiiiii…14 dages juleferie. Det trænger vi til alle mand.

Så er det officielt.
Asta har fået en kæreste, Magnus. Sidst vi var sammen, kyssede han Asta mange gange. Hun gjorde sig rigtig til, det så vildt sødt ud.

I sidste weekend blev Helle og Brian gift. De var meget smukke og det var et brag af en fest. Desværre glemte vi lige at tage et billede af Asta, men hun var yndig!!!

Hjemturen i toget var hyggelig, det kan ellers godt være træls, da Asta keder sig og synes det sjoveste er de automatiske døre.

Saturday, December 6th, 2003

Sneen daler stille…not, men det skal nok blive jul alligevel. Vi er i hvertfald begge så stressede som det hører sig til i december. Allan er i praktik og er ved at afslutte cykelforsøget, hvilket kræver en masse timer på Panum(medicinsk institut). Jeg har travlt på studiet, da vi skal lave en opgave. Fed timing!!!Asta har også travlt, hun får mange tænder og er produktiv i vuggestuen med at lave julegaver.

Asta har fået ” hus” , det er mit det gamle som mormor har lavet for mange herrens år siden.

Ud og ind, det var bare det sjoveste.

Det er stadig et hit at låse døren, her er hun blevet fanget af nøglekæden:0)

Onkel Anne har fået nyt fjernsyn, så Asta har fået endnu et hus. Lidt rosiner..mmmmhhh det er hygge.

Asta bliver mere og mere pyntesyg. Alt kan bruges. Her er det vanteholdere som øreringe!! Ja ja vent bare, det skal nok blive moderne!!

” Jeg sætter min hat som jeg vil…….”

Vi tager mange gode billeder, men en gang imellem smutter det….