Archive for September, 2004

Sunday, September 26th, 2004

I sidste weekend havde vi atter gæster. Endelig var alle mand raske til at Astaskulle fejres. Vi hyggede med kage og boller og mange gaver!!!

Nina og Rasmus vandt i konkurrencen: Verdens største gave!!! En kæmpe sækkestol som Asta med det samme døbte ” hoppepue” (læs:hoppepude)

Det kan godt være udmattende med alle de gæster og gaver, så er det jo skønt at putte sig ind til Rasmus og få læst højt.

Søndag tog vi i skoven med Mic og Jeanette og børnene.

Det var hyggeligt til trods for et par kiks…som vi ikke kommer ind på her.Lad mig bare sige at vi ikke har en termokande mere.

Børnene fandt hurtigt sammen. Asta og Daniel fyrer den af som ” Skovfri duo” .

Denne weekend er blevet brugt på at slappe af og lade batterierne op til den kommende uge. Det var tiltrængt og det varer længe inden jeg booker min kalender op som jeg har haft gjort!!!
I dag har vi været til Alfreds barnedåb.

Asta og Viggo klarede det flot til trods for at det tog lang tid. Bagefter fik vi lækker brunch og hyggede med Susanne og Christoffers familie.

Sunday, September 5th, 2004

Hurraaaaa
Prinsessen blev 2 år…selvom hun nu indimellem mente at hun blev 7.

Vores gave var en kæphest.

Susanne, Viggo og Alfred kom til eftermiddagshygge. Asta nød at have gæster og de legede og spiste til den store guldmedalje.

Kagemand skal der til…med tranebær i stedet for slik, hvilket Allan var meget skuffet over!!!! Viggo derimod,syntes det var lækkert og plyndrede kagen.

Vi sluttede dagen af med at hente vores dejlige mormor i lufthavnen.

Hvem gemmer sig?????

….Allan og Asta.

Desværre har vi været nødt til at aflyse fødselsdagsfesten i dag da Allan ikke er frisk. Nu krydser vi fingre for at Asta ikke bliver syg.