Archive for September, 2005

Saturday, September 17th, 2005

Så har jeg endelig fået fødselsdagsbilleder.
Dørene går op og morfar og mor har pyntet stuen med balloner og mange gaver.

Asta var så god til at pakke gaverne op og nyde hver eneste af dem. Her er det fra Casper og Catrine( det kan ikke anbefales at sove og savle på puden, da den smitter ret meget af = lyserødt ansigt!!)

Futter fra mormor og morfar…lyserøde selvfølgelig.

Tandbørste fra mig….ja der er faktisk en Askepot på. Da Asta skulle fortælle i børnhaven hvad hun havde fået var det den hun nævnte. Der var dog en af de store piger som påpegede at man da ikke fik tandbørster i gave!!!

Anne og Thomas kom forbi med Pippi dvd.

Pretty in pink…med ” glassko” .

Diddlkage made by Sanne.

Pusst….

Tak for alle de fine gaver.

Sunday, September 11th, 2005

Hold da op en stille weekend. Vi har intet og jeg mener intet lavet. Selvom det til tider har været lidt kedeligt, er jeg kommet frem til, at vi nok har trængt til sådan en weekend. Asta har også haft feber i dag, derfor har vi været indendørs hele tiden. Vi har tegnet og lavet perleplader, set Barbiefilm, hvilet og hygget med nybagte boller og pålægchokolade. Jeg har læst avis(mest boligsiderne) hvilket ikke er sket længe.
Sidste weekend var Mormor og morfar på miniferie og vi hyggede. Lørdag var der marked i parken med gøgl og loppemarked, talentkonkurrence og ikke mindst ponyridning.

En tur i karussel.

Billeder fra i dag…Asta er en kommende skuespiller. Her er alle hendes ansigter:
Sur

Ked af det.

Sød.

Fræk( tænk jer til en skinger grinelyd!!)

Friday, September 9th, 2005

Fortvivl ikke, det er min mening at der skal komme fødselsdagsbilleder, men de er i min fars kamera…..forhåbentlig. Vi havde en dejlig dag selvom jeg var lidt stresset. Jeg er lige kommet hjem efter 4 dage i den svenske skov, så nu er familien samlet for første gang i snart 3 uger.
I aften har vi spist hos Jes og Maria men måtte tage hjem da Asta fik feber, så nu ligger hun og sover og er meget varm…håber det går hurtigt over.