Archive for January, 2006

Thursday, January 26th, 2006

Endnu intet nyt om hjemmesiden, men jeg kan se at folk stadig logger sig ind for at se lidt nyt. I dag er jeg officielt blevet sygemeldt, bækkenproblemer!!! Så nu starter min barsel. jeg har lige afleveret opgave og nu er jeg klar til at hygge med Asta og alle tøserne på barsel. Asta og jeg starter perioden med at drage i svømmehallen i morgen. jeg har bestemt at det skal vi en gang om ugen! Ellers har vi det godt. Asta vokser fra alt hendes tøj i øjeblikket, især strømpebukser. Jeg synes også at hun bliver så lang.
Solen skinner og sneen smelter, hvad mere kan man ønske sig……håber at det fortsætter.

Sunday, January 8th, 2006

Stadig ingen billeder…men nu lysner det. Allan har endelig fået fat i ham der styre vores hjemmeside, så mon ikke snart vi køre igen.
Vi er jo i fuld gang med at lede efter hus og det er ikke så sjovt som vi troede det ville blive. Alt er for dyrt og småt eller også ligger det på en motorvej med toget i baghaven!!!! Jeg vokser og vokser og tiden flyver afsted, det kan hurtigt blive maj hvor endnu en lille prinssesse skal se dagens lys. Asta kysser maven og snakker igennem navlen….hun glæder sig til at blive storesøster.
Fat mod, billederne er på vej….