En blandet landhandel…

Foråret er kommet, det er bare ikke helt mærkbart. Der er stadig 8 grader koldt(!) og den globale opvarmning alle taler om skal være så velkommen. De sidste måneder er som altid gået stærkt. En stor milepæl i Astas liv var at få et kærestebrev. Hun svarede naturligvis ja og tog imod det smukke armbånd kæresten havde lavet. Vi har haft besøg af skønne fætter Mads, der bestemt ikke er for stor til at give den som 8210 med sine kusiner. Viola er blevet 4 år, hun er stadig lige så skøn som altid. Viola er stadig en splejs på 14 kg, men langt om længe har hun fundet ud af at pølser smager godt, så nu bliver der guffet pølser og remo.

Astas allerbedste veninde og familie var på visit i DK og det kom der som altid et vidunderligt møde ud af. Pigerne er så glade for hinanden og nyder at være sammen. Vi glæder os til Mille kommer hjem til DK igen.

Påsken bød som altid på dejlig ferie med farmor, farfar,  Helle og co. Bogense var en smuk og hyggelig by selvom vejret også der var frygteligt.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.