Vores vidunderlige lange sommerferie

Sommerferien startede som sædvanligt med en tur til Roskilde Festival. I år var Asta en tur med ude og slå telt op, Allan fik en enkelt overnatning og jeg nuppede en hel uges arbejde i støv og høj solskin. Efter en uge herhjemme tog vi til det nordjyske og hyggede med mormor og morfar. Min fødselsdag blev fejret med lækker brunch og derefter aftensmad i Ebeltoft hos Nina og Rasmus. Rejer og hjemmerørt hvidløgsmayo minder om hygge på veranda med musik, søde unger, dejlige venner og cocktails:0) Færgen tog os til Vig, hvor vi hyggede os i et lille retro sommerhus tæt ved vandet. Der fik vi besøg af vores fantastiske naboer i deres veteranbus. En helt igennem fantastisk ferie, der trods 6 uger var alt alt for kort.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.